מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגביי יוביקווינולדבורה21/07/2014
שלום לכולם,
אבא שלי עבר התקף לב ואני מתעניינת לגביי מתן יוביקווינול. האם מומלץ לשלב עם סטטינים?
אשמח לשמוע גם ממי שנוטל ויכול לדווח על שיפור או המלצה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני באופן אישי
מיכל22/07/2014עוד לא התחלתי שימוש בזה אבל הומלץ לי על ידי נטורופת בנושא. לגבי הסטטינים נאמר לי שזה עוזר למנוע מחלות לב ומשקם לאחר התקפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי יוביקווינול - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי22/07/2014הפורום אמור להתעסק רק עם בעיות של לחץ דם.
בינתיים אין הנחייה גורפת של שילוב של סטטינים עם Q10.
ה- Q10 אמור לשפר אתהתופעות לוואי של הסטטינים, שלא מופיעים אל כל בן אדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה נוספת
מתעניין24/07/2014בגדול, תרופות ממשפחת הסטטינים להורדת כולסטרול פוגעות בייצורו של אנזים קו-אנזים Q10 ומפחיתות את רמתו בגוף ותוספים כמו היוביקווינול, ממה שהבנתי זו נגזרת עוצמתית של ה-Q10, מסייעים במקרה זה. אבל כמו שהרופא ציין, כדאי לבדוק כל מקרה לגופו ולהתייעץ עם הרופא המטפל.
ושאלה לד"ר פרחויקי - מה השפעה של הסטטינים על לחץ הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי26/07/2014אין השפעה של הסטטינים על לחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לשניכם על התשובה.
נעמה27/07/2014נתתם לי קצת מידע לשם קבלת ההחלטה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/08/2014לסטטינים אין כל השפעה על לחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי יוביקווינול - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/08/2014יש הטוענים שה- q10 משפר את תופעות לוואי של הסטטינים.
אין בדיקה שמאפשרת מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)