בעיות לב ואיזון לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לב ואיזון לחץ דם
    גדעון אבני
    27/04/2008

שלום לפרופסור הנכבד
    לאחר ששמעתי הבוקר יום ראשון ה27 לאפריל 2008את תכניתך ברדיו, אני שוטח לפניך את בעיותי בתקווה שתוכל לסייע בידי. אני בגיל 81 מטופל זה שנים רבות לאיזון לחץ הדם.
    בחודש אוגוסט , בשעות אחר הצהרים,2007 נתקפתי פעם ראשונה בבצקת ריאות קשה.נלקחתי באמבולנס נט"ן למיון, שם טופלתי מיידית בהנשמה, לא פולשנית בלחץ, בבדיקות היה הטרופונין תקין, למרות זאת אושפזתי במחלקהפנימית להשגחה. גם למחרת בבוקר היה הטרופונין תקין לחלוטין. בכל זאת הועברתי למחלקת ביניים בקרדיולוגיה, שם למחרת, שוב נלקחה בדיקה לטרופונין והפעם הוא היה גבוה במיוחד. לאחר בדיקות נוספות של אקו ועוד נקבע שעברתי אוטם קדמי חריף, ויש לי אי ספיקת לב של 35%. לאחר כשלושה שבועות עברתי צינטור בתל השומר, משום שיש לי גם מחסור בפקטור 11. הושתל לי תומכן רגיל, ואני מקבל פלביקס. אני מקבל גם דימיטון 18.75 מ"ג פעמיים ביום, קונברטין, כעת 5 או 2.5 מ"ג פעמיים ביום, פוסיד 40 מ"ג אחת ליום, אלדוספירון 25 מ"ג פעם ביום, ולפעמיפ גם נורווסק 5 מ"ג- בגלל "פיקים" של לחץ דם גבוה. לאחרונה לחץ הדם שלי מראה לא פעם גם ערכים נמוכים של 90/50. הסיוע של המרפאה המקומית , ולעתים גם של המרפאה הקרדיולוגית, לא עזרו בינתיים לאיזון מלא.
    אודה לך מאד באם תוכל לסייע בידי בהכוונה או ביעוץ בתודה ובברכה גדעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לב ואיזון לחץ דם

הוספת תגובה

• לגדעון

פרופ` אליעזר קליינמן
    27/04/2008

שלום רב!
    בעיותיך מורכבות מדי לתשובה בנלית כאן. יש במכונינו מכשור שבעזרתו, אני מאמין, אוכל לסייע לך משמעותית. אשמח אם תיצור קשר עם המכון - טל. 03-5710411 ותזמין תור ליעוץ ראשוני אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו