טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 46, בריא למעט אבחנה ישנה של MVP אשר מלווה באי ספיקה מינימלית.לחץ דם 80/120. משקל תקין. עוסק באופן סדיר בפעילות גופנית (רכיבה על אופניים). לאחרונה אני מרגיש בתופעה מוזרה: בשכיבה מאוזנת אני מרגיש כאילו הראש שלי נמוך ודם זורם אליו. התופעה מלווה בהתנפחות של ורידי הצוואר. גם במצב עמידה אני מרגיש לעיתים את אותה תחושה של גודש דם בראש אבל ללא התנפחות ורידי הצוואר.
אודה על התייחסותך.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התופעה שהינך חש יכולה להיות אופיינית ל MVP. על כל פנים, כדאי לבדוק אם אין הפרעות בקצב הלב, זאת באמצעות הולטר לב. זוהי בדיקה פשוטה עם מכשיר מקליט קצב לב ליממה. תוכל לבקש הפניה מרופאך. לא אתפלא אם לא יימצא דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר