טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני בת 32 בריאה בדרכ לרוב לחצי הדם שלי נמוכים מתחת ל 110/75 אתמול החלטתי לבדוק לחץ דם עקב עצבנות שחוויתי הבדיקה הראשונה היתה 140/100 החל מהבדיקה השניה היתה ירידה עד לערכים של 115/82
היום עקב דאגה שוב מדדתי. א יודעת אם יש קשר אבל הרגל שלי נרדמה עקב ייבה לא תקינה קמתי במטרה לשחררה ומיד התיישבתי למדוד לחץ דם. הרגל לא השתחררה לגמרי והתוצאה בבדיקה הראשונה היתה ממש מוזרה 150/130 בדיקה שני מיד לאחר מכן 125/87 בדיקה שלישית 120/78
אני די מודאגת והיתי שמחה לדעת האם הגיוני הפער הזה בין המדידה הראשונה לשניה וכך לשלישית? האם הלחץ והחרדה מהבדיקה שחלילה לא תצא תוצאה גבוהה יכולה לגרום לערכים אלו? אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחץ הדם אינו קבוע לאורך היממה. כמובן מושפע מהתנוחות, פעילות וכו' בחרדה יש לרוב עליה בלחצי הדם. אבל במדידות שלך היו קיצוניות לכן כדאי להתיעץ עם הרופא שלך מה לעשות בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר