לחץ דם עולה בכל פעילות יום יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם עולה בכל פעילות יום יום
    חני
    30/04/2008

בוקר טוב לכם
    מאז גילו לי את לחץ הדם אני מטופלת בנורמיטן כאשר לפני כן לא הצליחו לאזן בשום תרופה חוץ מתקופה ארוכה של איזון על ידי טריטס.ברצוני לשאול יש לי מספר ימים שאני מאוזנת עם טיפול שת 24 מילגרם נורמיטן. ויש לי ימים שהלחץ דם קופץ ללא אתרעה מוקדמת אני מרגישה כאבים בראש וכובד כאשר אני מודדת הלחץ דם מגיע ל155/70 . אם אני יוצאת לפגישה או נוסעת לסידורים או כל פעילות שדורשת מאמץ או יוצרת מתח קל גורמת לעליה של הלחץ דם.אני די חוששת מהתופעה. אודה לכם אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות.האם יש צורך להוסיף עוד טיפול או להחליף טיפול.בברכה חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחני

ד``ר ויקטור פרחויקי
    01/05/2008

ללחץ הדם באופן טבעי יש תנודות במשך היום. אם העליות של לחץ הדם עם כובד או כאבי ראש מופיעות לעיתים קרובות, כדאי אולי לכמת את התופעה בבדיקת ניטור לחץ הדם במשך 24 שעות, בדיקה שיכולה להגדיר עד כמה התופעה שאת מתארת משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו