טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב לכם מאז גילו לי את לחץ הדם אני מטופלת בנורמיטן כאשר לפני כן לא הצליחו לאזן בשום תרופה חוץ מתקופה ארוכה של איזון על ידי טריטס.ברצוני לשאול יש לי מספר ימים שאני מאוזנת עם טיפול שת 24 מילגרם נורמיטן. ויש לי ימים שהלחץ דם קופץ ללא אתרעה מוקדמת אני מרגישה כאבים בראש וכובד כאשר אני מודדת הלחץ דם מגיע ל155/70 . אם אני יוצאת לפגישה או נוסעת לסידורים או כל פעילות שדורשת מאמץ או יוצרת מתח קל גורמת לעליה של הלחץ דם.אני די חוששת מהתופעה. אודה לכם אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות.האם יש צורך להוסיף עוד טיפול או להחליף טיפול.בברכה חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ללחץ הדם באופן טבעי יש תנודות במשך היום. אם העליות של לחץ הדם עם כובד או כאבי ראש מופיעות לעיתים קרובות, כדאי אולי לכמת את התופעה בבדיקת ניטור לחץ הדם במשך 24 שעות, בדיקה שיכולה להגדיר עד כמה התופעה שאת מתארת משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר