זקוקה לעזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחופה
    דינה
    21/06/2015

שלום!
    אני בת 52.יש לי כולסטרול גבוה.במשפחה-יתר לחץ דם גבוה ראשוני אצל אבי ז''ל שנפטר בגיל 84 ואצל בני בן 19(סובל מלחץ דם ראשוני מגיל 12).תמיד לי היה לחץ דם תקין ,אפילו הייתה נטיה לנמוך,אך השנה הערכים מאוד גבוהים,במיוחד לחץ הדם הדיאסטולי.בדרך כלל הערכים של לחץ הדם במהלך היום הם:170/115,140/112 וכד'.
    עשו לי בירור מקיף שכולל הדמיות ובדיקות מעבדה והגיעו למסקנה שגם אצלי מדובר בלחץ דם ראשוני.
    בהתחלה נתנו לי אנלפריל 5 מ''ג,אחר כך וזודיפ קומבו 10 מ''ג-לחץ הדם לא ירד.
    נתנו לי נורבסק-גם לא עזר.
    קרדילוק-הוריד לי לחץ דם,אך היו לי כאבי ראש איומים.
    בנוסף לכך אני סובלת מהתקפי בצקות בעפעפיים ולרופאים יש חשד לאנגיודמה ולכן המליצו לי לא להשתמש בתרופות מהקבוצות שציינתי קודם.
    לפני כ-3 חודשים התחילתי לקבל את קנדור 8 מ''ג וגם הוא לא עוזר.אני נאלצת לעבוד עם לחץ דם 160/110,140/110.עד לשבוע האחרון תפקדתי למופת ולא הרגשתי שיש לי בעיה,אך בשבוע האחרון אני ממש סובלת,אני מרגישה כאב בעורף וסחרחורת.
    האם יש תרופות שכן יכולות להוריד את לחץ הדם כל כך יציב?או שניתן להוסיף עוד תרופה לקנדור שאני מקבלת?אני מבינה שלא ניתן לעזור לי דרך האינטרנט,אך לפחות אשמח לקבל כיוון לטיפול שיכול להתאים לי.
    בתודה ובברכה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה דחופה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה דחופה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    22/06/2015

יש תרופות מקבוצות אחרות שעוד לא קיבלת.
    רצוי להבדק אצל מומחה בלחץ דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו