לחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה
    רעות
    24/06/2015

היי, אני בת 25, וביום שישי קרה לי משהו שמעולם לא קרה לי שמאוד מטריד אותי. ראיתי כתמים שחורים.. בהתחלה חשבתי שאולי הסתכלתי על מנורה וכמה דקות וזה ייעלם. אחרי 10 דקות שזה לא נעלם היה לי מוזר אבל המשכתי לאכול בארוחת שישי, פיזית הרגשתי טוב חוץ מכאב ראש חזק שהיה לי קודם לכן, ואני סובלת הרבה מכאבי ראש. אחרי 10 דקות נוספות שמתי לב שהכתמים התגברו ואמרתי לאמי, היא מדדה לי לחץ דם והוא עמד על 150 ומשהו על 110.. בדקה לי פעמיים וזו התוצאה, ניסיתי עוד קצת לחכות עם זה אבל אז בעין שמאל הכתמים כבר היו ממש גדולים ובקושי ראיתי בעין הזו!!!! שכבתי עם רגליים למעלה כמה דקות והכל חזר לקדמותו..... יש לי סיבה לדאגה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    27/06/2015

אני מניח שבעבר לחץ הדם היה תקין. נבדקת?
    למרות שאת מתארת לחצי הדם גבוהים, יש לחזור על הבדיקה מספר פעמים לפני שמאבחנים יתר לחץ דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רעות
    27/06/2015

היי דוקטור,
    לפני כשנתיים וחצי איבחנו אצלי לחץ דם גבוה וזאת לאחר שאבי נפטר, קיבלתי כדורים עד שהבחנתי כי לחץ הדם שלי חזר למצבו הסדיר (כחצי שנה) והפסקתי על דעת עצמי.
    עשיתי עוד כמה פעמים בדיקות כי יש לי מכשיר בבית והכל תקין.
    אבל מה שקרה לי עכשיו הפחיד אותי נורא.. כתמים שחורים... מאילו סיבות זה יכול לנבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    06/07/2015

אם בעסר אובחנת עם לחץ הדם גבוה, אז יש לעקוב מקרוב ולבדוק אם יש אלימה בין התסמינים לבין ערכי לחץ הדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו