טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 25 לפני 7 חודשים עברתי ניתוח קיצור קיבה (סבלתי מיתר לחץ דם וחודש לפני הניתוח ירד לי לבד) כיום סובלת מחולשה וסחרחורות. עשיתי בדיקות והכל יצא תקין מלבד חוסר בפוליק אסיד ומלבד זה יש לי לחץ דם ודופק נמוכים (91/50 ודופק 50). מבחינת הרופא/ת משפחה לא ניתן לעשות כלום מלבד צריכה מוגברת של מלח ושתיית קפה. השאלה שלי היא האם ניתו לעשות עוד משהו ואם צריך בכל זאת לבקש פגישה עם רופא מומחה. (בגלל זה גם הורדתי הילוך מחד"כ מפחד שאתעלף) תודה רבה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר