לחץ דם נמוך ודפק מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם נמוך ודפק מהיר
    רוי
    17/10/2015

שלום,
    בזמן האחרון אני מרגישה לאחר מעט מאמץ (הליכה בעלייה) הרגשה של חולשה וכיאלו אני עומדת להתעלף, אני מתחילה לרעוד.
    יש לציין שכבר תקופה ארוכה אני סובלת מקושי בהליכה בה אוזר הקרוסליים וכפות הרגליים מתנפחים לאחר מאמץ ולעיתים יש גם שטפי דם בימים ובורידים מהליכה קצת אורכה (20-30 דקות) וכם מעמידה על הרגליים.
    בדיקות הדם שלי כולל תפקודי בלוטה תקינות למעט בדיקות למחלה אוטואומנית שלגביה אני בברור מספר שנים, הרופאה לא בטוחה בין שתי סוגי מחלות.
    לאחר מדידת לחץ הדם בפעמים שחשתי ככה הלחץ דם היה נמוך 70/54 והדופק שליהיה מהיר86.
    לעיתים אני מרגישה כך גם סתם בזמן מנוחה וישיבה.
    על מה זה מרמז ואילו בדיקות אפשר לעבור כדי לבדוק את זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם נמוך ודפק מהיר

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך ודפק מהיר - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    19/10/2015

את לא מציינת מה גילך. בלחץ דם יש משמעות.
    על פניו לחץ הדם שאת מציינת הינו נמוך, אך לא בהכרח.
    את לא מציינת אם את מקבלת תרופות.
    היתי עושה בדיקת ניטור לחץ דם 24 שעות על מנת לתעד יותר מבדיקה בודדת של לחץ הדם על מנת להבין יותר טוב מה קורה במשך כל היממה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 44

אני
    20/10/2015

תודה על התשובה,
    אני בת 44, לא מקבלת תרופות ללחץ דם רק פלקווניל לחשש ממחלה אוטואומנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו