מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורוטיגו ומאז לחץ דם לא סדירעדה15/11/2015
שלום לך ד"ר!
אני בת 67....עם היסטוריה משפחתית של מחלות לב. בעבר נטלתי סטטינים וקרדילוק נגד לח"ד גבוה.
מזה כשנתיים בעקבות שינוי תזונה וירידה דרסטית במשקל (18 ק"ג) לחץ הדם התאזן ואינני לוקחת שום תרופה. לח"ד כרגיל הוא 115-120/65-70 דופק 60-65.
ביום חמישי אחרון הייתה לי תופעה של ורטיגו מאד רציני עד כדי חוסר אפשרות להתיישב במיטה. במדידת לחץ דם היה 155/86 דופק 55.
הזמנו רופא הביתה, לחץ דם ירד בינתיים ל 130/70- דופק 65 (בעזרת קרדילוק 2.5)
א.ק.ג יצא תקין לחלוטין.
הרופאה המליצה על בדיקה אצל אף אוזן גרון לשלילת בעיית אוזניים.(מחכה לתור)
אך בינתיים לחץ הדם לא יציב...במשך היום יכול להיות תקין 125/71 דופק 65
ובבוקר בקימה או בשעות הערב יכול להגיע ל 155/86 דופק49 (?). ובנוסף כאשר לח"ד גבוה אני מרגישה קצת לחץ בחזה ומעט קושי בנשימה. הסחרחורת לא חזרה מאז.
אודה לך על יעוץ בנושא....איזה עוד בדיקות רצוי לעשות? האם מומלץ לחזור לטיפול תרופתי (מה שלא ישמח אותי....)
רוצה עוד לציין שאני טבעונית מזה 4 שנים ומתעמלת 3-4 פעמים בשבוע.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת..
עדה15/11/2015שכחתי עוד לציין שבעבר כל בדיקות הלב שביצעתי (ארגומטריה, אקו לב, מיפוי לב ) יצאו תקינות לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורוטיגו ומאז לחץ דם לא סדיר - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/11/2015מתקשה להאמין שלחצי הדם שאת מתארת אכן הם הסיבה לתלונותיך.
יש גם אפשרות שמציאות הפוכה, לחץ הדם עולה במקצת עם התסמינים.
היתי עושה בדיקת ניטור לחץ דם 24 שעות עם מכשיר אוטמטי אשר ייכוון על מה שקורה לאורך היום ומיוחד מה לחצי הדם בשעות השינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)