טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לוקחת אקספורג' 160/5 וקרדיולוק. גם הורמונים אסטרופם 2% ןאספירין 100 מ"ג. אני מודדת לחץ דם בבוקר לפני לקיחת האקספורג' ואז זה 145/80 . אני לוקחת את הכדור ומודדת לאחר שעתיים ומוצאת שלחץ הדם עלה ל-160/90. בלילה, לפני השינה , לחץ הדם יורד לאותו 145/80 או 140/80. מפליא אותי למה לחץ הדם יורד רק בלילה?האם הכדורים עוזרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן לחצי הדם לא יציבים לאורך היממה, כאשר בדרך כלל המדידות הגבוהות ביותר נמדדות בבוקר. לגבי דרגת האיזון, כדאי לעשות בדיקת ניטור של 24 שעות עם מכשיר אוטומטי אשר גם יירשום מה בוקה בשעות השינה וייתן תשובה מה האחוז של המדידות הגבוהות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר