אנלדקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנלדקס
    שלומי
    01/02/2016

שלום יש לי סוכרת 15 שנה בן 32 ואני מקבל 20מ"ג לאחר שנימצא לי קצת חלבון בשתן וגם לחץ דם קצת גבוהה לאחר הטיפול החלבון ירד "ונעלם" והלחץ דם ירד וממה שהבנתי הטיפול גם מגן על הכליות ...1.השאלה שלי אים אני מאזן את לחץ הדם ללא התרופה ואני מאוזן בסכרת והחלבון לא קיים האים אפשר להגיע למצב של לא לקחת את התרופה? או שיש לכדור בלי קשר לאיזון לחץ הדם "הגנה על הכליות לחולי סכרת? כלומר אים אני מגיע לתוצאות כאלו ללא התרופה לא עדיף לוותר עליה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנלדקס

הוספת תגובה

• אנלדקס - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    04/02/2016

התרופה אכן מגינה על הכליה ולא כדאי להפסיק אותה. גם מורידה לחץ הדם וגם מונעת הגברת החלבון בשתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנלדקס

שלומי
    05/02/2016

השאלה שלי אים אני משיג אותה תוצאה בלי התרופה ע"י ספורט איזון של הסכרת וכו.. אז מה הטעם בתרופה?איך היא מגינה על הכליה מה הפרוצדורה של התרופה על הכליות?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנלדקס - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    05/02/2016

כל מה שציינת לא דומה להשפעת התרופה שמורידה את הלחץ תוך גלומרולרי (האתר בו נעשה סינון הדם). התרופה חשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנלדקס

שלומי
    07/02/2016

תודה,דרך אגב איך ניתן לשמור על הכליות חוץ מאיזון לחץ הדם ואיזון הסוכר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו