טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 33, כל חיי לחץ דם נורמלי שלי היה 100 על 70. כשלחץ דם עולה לי ל120 על 80 אז אני ישר מרגישה לחץ בחזה והרגשה לא טובה. לאחרונה בחודשים האחרונים שמתי לב שלחץ הדם הקבוע שלי עלה קצת והוא כבר לא 100 על 70 אלא לפחות 116 על 80, יוצר מזה שרוב הפעמים שאני מודדת לאחרונה בהם אני לא מרגישה טוב לחץ דם שלי הוא 126 על 84 וטיפה יותר, יכול לפעמים להגיע ל130 על 85 אפשר להבין מזה, שמשהו לא כפי שזה היה לי כל השנים כאשר לחץ הדם שלי לא עלה באופן תקין מעל ל110 על 75, יתרה מכך שכל עם שהלחץ דם לפחות על 120 על 80 אני מרגישה לא טוב. השאלה היא, מה דעתך המצב שתיארתי דורש בדיקות מעמיקות? דורש בירור כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר