דופק מהיר ללא אבחנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר ללא אבחנה
    לינוי
    08/02/2016

אף רופא לא ככ יודע להגיד לי מה יש לי..
    קצת רקע על עצמי - אני בת 22 סובלת ממיגרנות נוטלת אקמול פוקוס בעת התקף (המכיל קפאין אספירין ופרצטמול). יוצא שאני נוטלת די הרבה כדורים לפחות כפעמיים בשבוע, 2 כל פעם ואני שוקלת רק 44 קילו.
    שותה קפאין בעת התקף מגרנה - עוזר לי.
    יש לי לחץ דם נמוך ודופק מהיר.
    רציתי לשאול מדוע לאחר שתייה של קפאין/ נטילת אקמול פוקוס/ ובעיקר (!!) לאחר שתיית אלכוהול יש לי דופק ממש מהיר ואני מרגישה כאילו אני עומדת להתעלף בכל תזוזה ובעיקר אם אכניס משהו לפה.
    האם יכול להיות שאני אלרגית לאלכוהול וקפאין? או שזה קשור ללחץ דם?
    בנוסף חייבת לציין שעשיתי בדיקת גסטרו (בגלל צריכת האספירין בפוקוס) במהלכה נתנו לי טשטוש והרגשתי שהקצב לב שלי לא סדיר, ושעוד שנייה הלב שלי מתפוצץ (הרופאים לו עשו כלום עם זה ואני הייתי מטושטשת מכדי להגיב).
    ממה התגובות האלה נובעות? האם מלחץ דם או מצריכת הכדורים? או שאולי אלרגית לחומר מסוים שנמצא בהרדמה / באלכוהול? אולי בעיה בבלוטת האדרנל?
    אשמח לעזרה באבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מהיר ללא אבחנה

הוספת תגובה

• דופק מהיר ללא אבחנה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    13/02/2016

לא ציינת לכמה הדופק עולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לינוי
    14/02/2016

בדרכ יש לי דופק 90 והוא עולה ל140
    השאלה מה גורם לי להרגיש כזאת חולשה לאחר קפה/אלכוהול/ נטילת הכדורים..
    זה קורה לי גם לעיתים אם אני לוקחת כדור ואוכלת ארוחה כבדה אז יש לי חולשה ודופק מהיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    16/02/2016

כדאי לבדוק את לחץ הדם כאשר את חשה לא טוב, אחרי ארוכה או שתיית אלכוהול/קפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו