מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מהיר ללא אבחנהלינוי08/02/2016
אף רופא לא ככ יודע להגיד לי מה יש לי..
קצת רקע על עצמי - אני בת 22 סובלת ממיגרנות נוטלת אקמול פוקוס בעת התקף (המכיל קפאין אספירין ופרצטמול). יוצא שאני נוטלת די הרבה כדורים לפחות כפעמיים בשבוע, 2 כל פעם ואני שוקלת רק 44 קילו.
שותה קפאין בעת התקף מגרנה - עוזר לי.
יש לי לחץ דם נמוך ודופק מהיר.
רציתי לשאול מדוע לאחר שתייה של קפאין/ נטילת אקמול פוקוס/ ובעיקר (!!) לאחר שתיית אלכוהול יש לי דופק ממש מהיר ואני מרגישה כאילו אני עומדת להתעלף בכל תזוזה ובעיקר אם אכניס משהו לפה.
האם יכול להיות שאני אלרגית לאלכוהול וקפאין? או שזה קשור ללחץ דם?
בנוסף חייבת לציין שעשיתי בדיקת גסטרו (בגלל צריכת האספירין בפוקוס) במהלכה נתנו לי טשטוש והרגשתי שהקצב לב שלי לא סדיר, ושעוד שנייה הלב שלי מתפוצץ (הרופאים לו עשו כלום עם זה ואני הייתי מטושטשת מכדי להגיב).
ממה התגובות האלה נובעות? האם מלחץ דם או מצריכת הכדורים? או שאולי אלרגית לחומר מסוים שנמצא בהרדמה / באלכוהול? אולי בעיה בבלוטת האדרנל?
אשמח לעזרה באבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר ללא אבחנה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי13/02/2016לא ציינת לכמה הדופק עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לינוי14/02/2016בדרכ יש לי דופק 90 והוא עולה ל140
השאלה מה גורם לי להרגיש כזאת חולשה לאחר קפה/אלכוהול/ נטילת הכדורים..
זה קורה לי גם לעיתים אם אני לוקחת כדור ואוכלת ארוחה כבדה אז יש לי חולשה ודופק מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי16/02/2016כדאי לבדוק את לחץ הדם כאשר את חשה לא טוב, אחרי ארוכה או שתיית אלכוהול/קפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)