התייעצות בנושא אי ספיקת כליות ויתר לחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנושא אי ספיקת כליות ויתר לחץ דם גבוה
    עופר
    20/03/2016

שלום דוקטור, אני בן 53 חולה בסכרת סוג 2 במשך כשלוש שנים עם סיפור רטינופטיה סוכרתית (BDRׂ) מטופל ב APIDRA,LANTUS, VICTOZA אך למרות זאת סכרת לא מאוזנת HBA1C 8.7 בנוסף לכך החמרה באי ספיקת כליות CR 1.84 ,UREA 63, K-5.2 ובאיסוף שתן אחרון של 24 שעות 4500 מ''ג חלבון ואני סובל מבצקות קשות ברגליים והרופא המליץ על פוסיד ובנוסף יש לי לחץ דם בלתי מאוזן שממוצע יומי עומד על 180\100 אני לוקח CADEX,NORMORESSAN ,NORMITEN אך הלחץ דם אינו מאוזן הרופא המליץ להוסיף LOTAN פעמיים ביום השאלה שלי האם אפשר לקחת פוסיד ולוטן כאשר יש ספיקת כליות ברמה הזאת והאם תוכלי להמליץ לי על כדור נוסף אני יודע לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות בנושא אי ספיקת כליות ויתר לחץ דם גבוה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    24/03/2016

אנשים הסובלים מפגיעה סוכרתית של הכליה נהנים מטיפול בתרופות כמו הלוטן. השילוב אכן מומלץ ויש להניח שיטיב עם מצבך.
    בהחלט יש מקום לנטר את תפקוד הכליות כאשר צפויה עליה של הקריאטינין בצורה מתונה באופן מיידי עם התמתנות של הפגיעה הסוכרתית בטווח הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקות עקב כדורים

בטי
    26/03/2016

מטופלת לראשונה כחודש בנורווסק ובלוסרדקס + עקב גילוי של לחץ דם גבוה לאחרונה החלו בצקות בקרסוליים .שאלתי היא עד שאוכל להגיע שוב לרופא האם להפסיק את אחת התרופות או שניהם? קראתי באינטרנט שנובורסק עושה בצקות האם להפסיק בינתיים רק אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו