מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב תרופות ללחץ דם.וההם יש סכנה ממשית בלקיחת כדור אדלקטוןיונה חיים17/08/2016
אקספורג 160/10.קרדיולוג 2.5 פעמיים ביום.גלוקימין 2 ביום.לוריוון 2 ביום.ויש לי אסתמה שאני לוקח וינטולין לפי הצורך.אני בתאילנד ורופא הציע לי לקחת אדלקטון 25 פעם ביום וזה בגלל שהלחץ הדם שלי היה 165/95..שאלתי!! ההם התרופות הללו חיים בשלום.ושאלה נוספת ההם אדלקטון זה הטיפול הנכון.אני בתאילנד וממש אובד עצות.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקספורג ואדלקטון מעקב.
יונה חיים17/08/2016רציתי לדעת איזה מעקב דרוש בלקיחת אקספורג ואלדקטון.אני רק התחלתי את הטיול לתאילנד ואני רוצה להיות לפחות 3 חודשים.בבקשה ממך דוקטור נכבד ההם תוכל לכתוב לי איזה בדיקות צריך לעשות וכמה זמן לאחר התרופות הללו צריך לעשות בדיקות.בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקספורג ואדלקטון מעקב. - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי17/08/2016מה מכתב שלך לא ברור מה גילך ואם גבר או אשה. ממתי יש לחץ דם גבוה וכמה זמן מקבל/ת טיפול כולל הטיפול הנוכחי. עקרונית 2 התרופות עלולות לגרום לעליה של האשלגן בדם, במיוחד עם יש הפרעה כליתית כלשהי.
יש לנטר את רמת האשלגן בשבועות הראשונים של הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניטור אשלגן יונה חיים
יונה חיים17/08/2016בהמשך להודעתך אני בן 58 מקבל את התרופות הנ"ל..אקספורג שנתיים קרדיולוג 6 חודשים..+ גלקומין 2×2 לסוכר.כאן בתאילנד הומלץ על ידי רופא מקומי לקחת אדלקטון 25מ"ג ליום.לצערי אין לי ביטחון שרופא כאן ממליץ לי על תרופות ולכן תרומתך ענקית.יש לנו גאוט משפחתי..עם פרוטאין גבוהה.לחץ דם גבוהה זה משפחתי לצערי.בשם יחידת שלדג אני מצדיע לך על תרומתך..ישר כח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)