מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ממדידת לחץ דם, במרפאה ובביתיקי13/09/2016
שלום רב, בן 48 וסובל מחרדת מדידת לחץ דם.
לפני מספר חודשים הייתי אמור לעבור הליך כירורגי פשוט, ובמדידת לחץ הדם התוצאות היו 234/120 ודופק 120-130. במצב מנוחה הדופק שלי הוא 56-60. פשוט נלחצתי ברמה שעומדים להשליך אותי ממטוס ללא מצנח :). העניין המתסכל הוא שגם בבית אני סובל מאותה החרדה שנמשכת כבר למעלה מעשור, והתוצאות זהות, אם כי ניסיתי טכניקות הרגעה והצלחתי לרדת הכי נמוך ל- 149/90 שזה עדיין גבוהה. גם בתוצאה הזו של 149/90, אני מאמין וכך הרגשתי שעדיין לא הייתי רגוע לגמרי, אך שוב עדיין הצלחתי לרדת מערכים של 170-200 ל- 150... הוצע לי הולטר ל-24 שעות, הבעיה שלי עם ההולטר שבכל פעם שהשרוול יתנפח, אני אבין שכעת מתבצעת מדידה וחוזר חלילה...
שאלתי היא מה לעשות? אין לי מושג האם אני סובל מיתר לחץ דם או לא? ובטח אינני מעוניין בטיפול עם כדורים שיתכן שאני מקבל שלא לצורך. אני בריא ועוסק בספורט, לעיתים סובל מכאב ראש (לא נראה לי שזה מזה, יכול להיות לחץ...) . תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ממדידת לחץ דם, במרפאה ובבית - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי17/09/2016בכל זאת היתי מנסה לבדוק עם הולטר של לחץ דם. ם מדידות בעת שינה יעזרו לקבל החלטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה ממדידת לחץ דם, במרפאה ובבית
יקי20/09/2016תודה על התשובה, העניין עם ההולטר שמדובר בניטור של 24 ש' הכולל לילה אחד. השינה שלי היא בד"כ קלה ועל אחת כמה וכמה שישנו גורם מפריע... השאלה האם יש עוד משהו שניתן לעשות בשביל להבין האם אני באמת סובל מיל"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה ממדידת לחץ דם, במרפאה ובבית - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי08/10/2016אין דרך אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)