טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , שמי נטע בת 28 . ברקע היפותאירודיזם 100 מק ביום , בתהליך איזון שהופר עכשיו מאזנת בחזרה . מזה שכמה שנים טובות (לפחות 8 ) ברוב הפעמים שבודקים לי לחץ דם הערכים של הדיאסטולי גבוהים ( מעל 90 ) והסיסטולי יכול לנוע מ 130 ועד ל 140 . בדיקת מאמץ שנעשתה יצאה תקינה , אולרסטואד עורקי צוואר יצא תקין ,בדיקות דם תקינות . ברקע אימי שסובלת מהרחבה בשורש האורטה ( אצלי תקין מבדיקה שנעשתה) משקלי 91 וגובהי 1.70 . מוזר לי הנושא. הרופאה שלי בפעם הראשונה נתנה לי רמפרמיל 5 מק פעם 1 ביום בלבד ורק אם הל"ד הסיסטולי מעל 130 . ברצוני לדעת ממה יכול להיות המצב ? והאם הגוף לא יתרגל לתרופות אם אתחיל לקחת .? אודה מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר