טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מלחץ דם המון שנים אני בת 58 לוקחת כדורים ללחץ דם בבדיקות דם שיגרתיתות היתגלה שיש לי חוסר מלח רציני השאלה מה אני עושה מצד אחד אני אמורה לישמור לא להפריז במלח מצד שני הבדיקה מראה שיש לי חוסר מלח רציני זה לא שאני לא שמה לי מלח אני שמה אבקת מרק במרק שמיכלה מלח מה עושים במיקרה כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין שיש רמת נתרן נמוכה בדם. זה לא בהכרח חייב להיות בגלל חוסר מלח אלא כמות המלח בגופך יכולה להיות תקינה או אפילו גבוהה. עלייך להתיעץ עם הרופא שלך או עם נפרולוג על מנת להבין ממה זה נובע. הטיפול בהתאם למסקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר