מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר לחץ דם סיסטולי בגיל 25מ24/02/2017
שלום.
בן 25 עם פוליצטמיה ורה קלה מאוזנת, משקל תקין, לא מעשן, גיליתי שיש לי לחץ דם סיסטולי קצת גבוה בבדיקה שגרתית ונשלחתי לבצע הולטר ל"ד.
ממוצע ליממה: 142/73.
ממוצע בזמן עירות: 146/77.
ממוצע בזמן שינה: 125/57.
באבחנות כתוב יתר לחץ דם סיסטולי.
ביצעתי גם איסוף שתן של 24 שעות שיצא תקין. וגם תפקוד לב תקין. ההורים שלי ואחותי לא סובלים מלחץ דם גבוה.
רופאת המשפחה רשמה לי נורמיטן אבל האם יש עוד בירורים שאפשר לעשות לפני שפונים לטיפול תרופתי? והאם מצב זה מסוכן? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: יתר לחץ דם סיסטולי בגיל 25
ד``ר ויקטור פרחויקי25/02/2017פוליציטמיה ורה הינה מחלה נדירה אצל צעירים. אכן יש קשר בין מחלה זו ויתר לחץ דם. אם באמת יש לך POLYCYTEMIA VERA, לא צריך כל בדיקה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מור25/02/2017תודה רבה על התשובה המהירה ד"ר. אם יש לי פוליצטמיה ורה זאת אומרת שאני פשוט צריך לעשות הקזות קבועות במקום ליטול תרופות להורדת לחץ דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה: שאלה נוספת
ד``ר ויקטור פרחויקי06/03/2017הטיפול של פוליציטמיה הינו תרופות להורדת מספר הכדוריות אדומות.
כדאי לדון על כך עם ההמטולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)