מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר לחץ דם סיסטולי בעקבות החלפת כדוריתר לחץ דם סיסט15/03/2017
שלום רב אני בן 69 ונוטל שנים רבות תרופות להורדת לחץ הדם לפני כ-4 שנים אושפזתי בתל השומר עם לחצי דם גבוהים בעקבות חשד לאירוע מוחי קל לאחר ששוחררתי ולאחר פיזיוטרפיה לרגל חזרתי לעצמי תודה לאל ונרשמו לי התרופות: אנלרפריל 20 מ"ג +אמלו 20 מ"ג + קרדילוק-1.25 מ"ג מידי יום , הלחץ דם התאזן לממוצע 120-80 ,לאחרונה בעקבות שיעול מתמשך המליץ לי רופא המשפחה בגלל השיעול להחליף את האנלאפריל לאוקססר 50 מ"ג ,בתקופה האחרונה במדידות שאני עורך בביתי לחץ הדם הסיסטולי עלה לערכים של 160-170 והדיאסטולי נותר רגיל כשהיה 75-80, שאלתי : האם יכול להיות שבגלל החלפת הכדורים השתנהו גם ערכי לחץ הדם הסיסטולי? אבקש את המלצתכם,,,תודה ויום טוב צביקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: יתר לחץ דם סיסטולי בעקבות החלפת כדור
ד``ר ויקטור פרחויקי16/03/2017בהחלט יכול להיות שבעקבות שינוי בטיפול לחצי הדם משתנים. יש לציין כי אם קיבלת רק כדור אחד של אוקסאר כנראה זה לא מספיק. משך ההשפעה של תרופה זו יחסית קצרה.
קיימת אופציה לבחור בתרופה מאותה קבוצה עם השפעה יותר ארוכה כמו קנדסרטן או וולסרטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)