לחץ דם גבוה בדיקות מומלצות לבחור צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה בדיקות מומלצות לבחור צעיר
    זיו
    25/04/2017

שלום
    אני בן 33 בגיל 26 קיבלתי התקף חרדה ובבדיקה אצל רופא משפחה נאמר לי שיש לי לחץ דם גבוה . הרופא נתן לי כדורים ומאז אני מטופל בכדורים להורדת לחץ הדם. בדיקת הולטר לחץ דם היתה תקינה כמובן עם התרופה. כל זה היה בארצות הברית שם שהיתי 12 שנה . לאחרונה חזרתי ארצה והמליצו לי לבקש מהרופא בדיקת אלדוסטרון הרופא נתן לי כלי לאיסוף שתן 24 שעות .קראתי באינטרנט גם על בדיקת רנין מה זה ? וגם על הוראות לבדיקת שתן ללחץ דם גבוה שיש להימנע ממאכלים מסויימים ותרופות מסוימות שבועיים לפני הבדיקה. הרופא לא אמר לי האם זה בסדר? ואילו בדיקות מומלץ לערוך ללחץ דם גבוה יש לציין שאני לא שמן ואין לי במשפחה הקרובה מישהו שסובל מיתר לחץ דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה בדיקות מומלצות לבחור צעיר

ד``ר ויקטור פרחויקי
    06/05/2017

אכן לבדיקת אלדוסטרון משמעות כאשר בודקים את התוצאה ביחס לרנין, לכן כדאי לעשות את 2 הבדיקות ביחד.
    התוצאה יכולה להיות מושפעת מהטיפול התרופתי, אבל יחס תקין כמעט שולל בעיה של הפרשת יתר של אלדוסטרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו