מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פערים במדידות לחץ דםדרור טפליצקי23/05/2017
ד'ר שלום
אני בן 62 ללא מחלות בעבר זולת ערמונית מוגדלת נהגתי לקחת קרסטור 5 מג" 3 פעמים בשבוע עקב רמות גבוליות של כולסטורול לאחרונה הפסקתי את הכרסטור בניסיון לטיפול נתורופאתי ודיאטטי
לאחרונה התחלתי לעשות מדידות לחץ דם עם מכשיר בייתי
ואני מגלה שלחץ הדם שלי לאחר התעוררות עומד על ערכים 95/142 (הכי גבוה שנירשם ) בהמשך היום יורד לחץ הדם ומגיע בשעות הצהריים והערב לערכים יחסית מאוד נמוכים 69/108 ( הכי נמוך שנירשם) כך שיש פערים מאוד גדולים במדידות במהלך היום של למעלה מ 25 מעלות תהליך הירידה בלחץ הדם במשך היום הוא די קבוע
אני חייב לציין שאני עושה פעילות גופנית והליכות לפחות 5 פעמים בשבוע הורדתי את כמות המלח ובטיפול נטרופתי המשלב צמחי מרפא להורדת לחץ דם וכולסטרול עם דיאטה להפחתת סוכרים שומנים וטיפול בערמונית
שטלתי האם יש סיבה לדאגה כתוצאה מהפער בערכי לחץ הדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים במדידות לחץ דם
ד``ר ויקטור פרחויקי26/05/2017קודם כל אין מקום לדאגה.
לחץ הדם הראשון בבוקר עשוי להיות תמיד את הערך הגבוה ביותר גם אצל אנשים עם לחץ דם גבוה וגם עם לחץ דם תקין.
יש להניח שרוב המדידות, כפי שאתה כותב, בגדר הנורמה ויש לעקוב בלבד.
היתי עושה בדיקת לחץ דם עם מכשיר אוטומטי במשך 24 שעות שאמור לתת גם תשובה מה קורה בשעות השינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)