מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר איזון של לחץ דםדינה28/05/2017
שלום רב!
אני בת 54 ,סובלת מיתר לחץ דם ראשוני 4 שנים.מטפלת באמפלו וקרדילוק.ללא טיפול ההערכים יכולים להגיע ל170/120 או יותר.לאחרונה בהולטר גילו ביום וגם בלילה ירידות בללחץ דם עד ל90/50.חשוב לציין ערכים נמוכים של לחץ דם למרות שבלילה לא ישנתי.
ביצעתי הולטר פעמיים וראינו אותה המגמה.
מכיוון שלפני חודשיים לפי חוות דעת של אופטלמולוג,היה אירוע שהדם לא הגיע לעצב ראיה עברתי אירוע איכסמי בעצב ראיה וכתוצאה חלק שדה ראיה פריפרי נפגע.קיבלתי המלצה לעשות הולטר ולהימנע מיתר לחץ דם נמוך בלילה.איך אני יכולה לעשות את זה לוותר על הטיפול הקיים,אז לחץ הדם יהיה גבוה.
חשוב לציין שמכיוון שאני סובל מאנגיודמה אידיופטית אסור לי לקחת תרופות מהקבוצות של אנלופריל וקונקור.
אודה מאוד על המלצותכם מה ניתן לעשות בעניין.רופא משפחה ונפרולוג מתקשים למצוא פיתרון.
בברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון לח"ד
פרופ` אליעזר קליינמן02/06/2017אינני בטוח שאכן יש לך יתר לחץ דם לאור התאור שלך. ראוי לנסות להוריד טיפול עד הפסקתו ולהעריך מחדש את הצורך בו. שתפי בזאת את הרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)