טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סבלתי במשך מספר חודשים מלחץ דם גבוה (היה מגיע לפעמים ל-160/100) ומזה כשלושה שבועות אני לוקח כל יום כדור Amlodiphine 5 mg Valsartan 80 mg בשבועיים הראשונים לחץ הדם התחיל לרדת לכיוון האופטימום ולא הרגשתי שום תופעות לוואי.
בשבוע האחרון לחץ הדם נע בין 120/80 ל-103/57 ואני מרגיש עייפות, לפעמים אפילו תשישות.
האם כדאי לחכות עוד מספר שבועות ולראות מה קורה, בתקווה שלחץ הדם יישאר בתחום הנורמה והעייפות תפחת, או שצריך להחליף תרופה או להוריד את המינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר