טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בן 56,סובל מלחץ דם ראשוני לא מאוזן. אני מטופל ע"י קרדילוק 1.25 מ"ג ואמלו 5 מ"ג. לחץ הדם שלי בבוקר בדרך כלל 130/100(130/95). עליה במינון של קרדילוק מורידה לי דופק עד 48. אני לא יכול לקחת תרופות ממשפחות של אנלופריל ולוסרטן מסיבות רפואיות. רופא המשפחה שלי לא יודע מה לעשות. רציתי לשאול,האם כדאי לנסות לי דיזותיאזיד חצי כדור במידה ואני אוותר על אמלו או קרדילוק? אני מבין שזה התפקיד של הרופא להחליט,אבל מה אעשה ,אם במשך 3 שנים לא מצליחים לאזן את לחץ הדם שלי ואז אני לוקח את היוזמה. תודה ויום נעים, נחמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר