טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! ביומיים האחרונים היה לי לחץ דם לא סדיר 89\180 , 79\171 \71\159 עם כאבי ראש. קצב דפיקות הלב שלי הם בדרך כלל 40-47 ולפעמים הם 50 . אני לא ספורטאית . ובדרך כלל הכל בסדר.הלכתי לרופא בעקבות אי סדירות הלחץ דם והכאבי ראש הנלווים והוא נתן לי תרופה בשם - mg 25 atenolol - כתוב שזה מאט את קצב הלב. רציתי לדעת האם אני יכולה לקחת את הכדור הזה ? עד כמה דפיקות לב זה בסדר להיות בלילה ? אם אני כבר עם קצב לב איטי ... אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בהחלט צודקת, צפוי שלא תסבלי את התרופה שעלולה לגרום לירידה נוספת של הדופק. אם את צריכה טיפול תרופתי, היתי בוחר בתרופה אחרת. כדאי להתיעץ שוב עם הרופא שלך לפני שמתחילה לקחת את התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר