שאלה לגבי סוגי תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סוגי תרופות
    רחמין
    04/01/2018

אני בן 63. לפני מספר חודשים אובחן אצלי לחץ דם גבוה שהגיע עד 160/100. התחלתי לקחת Exforge 5/80. לחץ הדם ובחלק מהיום הגיע ל-110/60 והייתי מאוד עייף החל מלפני הצהריים. הרופא רשם לי וקטור 80. העייפות נעלמה אבל לחץ הדם חזר להיות גבוה, עד 155/90. הרופא רשם לי Vector Plus 80/12.5.

האם ה-vector plus יותר חלש מה-exofrge? מה דעתכם על התרופות שנרשמו לי? מה הייתם ממליצים? (מבקש חוות דעת שנייה...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סוגי תרופות

הוספת תגובה

• תרופות ולחץ דם

פרופ` אליעזר קליינמן
    05/01/2018

בסופו של דבר יש לאזן את לחץ הדם עם הטיפול המתאים שיכול להיות שונה מאדם לאדם עם תרופות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אודה לך אם תוכל להתייחס לשאלות לגבי התרופות...

רחמין
    05/01/2018

התשובה ברורה, תודה.

תוכל להתייחס לשלושת סוגי התרופות:
    - Exforge 5/80.
    - Vector Plus 80/12.5
    - Vector 80

השנייה יותר חלשה מהראשונה? נניח שאף אחת לא עובדת כמו שצריך, מה האפשרויות?

האם ה-vector plus יותר חלש מה-exofrge? מה דעתכם על התרופות שנרשמו לי? מה הייתם ממליצים? (מבקש חוות דעת שנייה...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ` אליעזר קליינמן
    30/01/2018

השאלה מורכבת מדי לענות דרך האינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו