טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך,בת 51 לאחרונה עליה בלחץ דם מלווה בכאבי ראש קלים ,מאחר ואני חרדתית שלוקחת שנים ציפרמיל 20 מ"ג הרופאה טענה שהרקע לעליה בלחץ דם הוא נפשי ומיהרה להעלות מינון ל 30 מ"ג אך הסימפומים והמדדים היו סביב 130/90 עם קפיצות ל150/90 לקחתי אנלדקס 10 מ"ג והיה שיפור קל מאד המדדים היו בסביבות 130/90 אך היו קפיצות במדידה ראשונה 148/90מדידה שלישית יורד גם ל 124/80 הרופאה החליטה להחליף את התרופה לדיובאן 40 אחרי כמה זמן ניתן לחוש בהשפעתו? איך אדע אם כאבי הראש זה מלחץ הדם או תופעת לוואי של התרופה? האם זה מסתדר עם קסאנקס/אסיוול שאותם אני לוקחת לפי צורך אני עדין מבולבלת אם זה לחץ דם או שינויים נפשיים האם זו בכלל אופציה לא לקחת תרופה עם מדדים כאלה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר