רקע נפשי או פיזיולגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רקע נפשי או פיזיולגי
    דפנה
    10/03/2018

שלום לך,בת 51 לאחרונה עליה בלחץ דם מלווה בכאבי ראש קלים ,מאחר ואני חרדתית שלוקחת שנים ציפרמיל 20 מ"ג הרופאה טענה שהרקע לעליה בלחץ דם הוא נפשי ומיהרה להעלות מינון ל 30 מ"ג אך הסימפומים והמדדים היו סביב 130/90 עם קפיצות ל150/90 לקחתי אנלדקס 10 מ"ג והיה שיפור קל מאד המדדים היו בסביבות 130/90 אך היו קפיצות במדידה ראשונה 148/90מדידה שלישית יורד גם ל 124/80 הרופאה החליטה להחליף את התרופה לדיובאן 40 אחרי כמה זמן ניתן לחוש בהשפעתו? איך אדע אם כאבי הראש זה מלחץ הדם או תופעת לוואי של התרופה? האם זה מסתדר עם קסאנקס/אסיוול שאותם אני לוקחת לפי צורך אני עדין מבולבלת אם זה לחץ דם או שינויים נפשיים האם זו בכלל אופציה לא לקחת תרופה עם מדדים כאלה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רקע נפשי או פיזיולגי

הוספת תגובה

• לח"ד?

פרופ` אליעזר קליינמן
    02/04/2018

סביר להניח כי יש כאן תגובה נשית ניכרת. כדאי לקחת קודם כדור הרגעה ולראות אם לחץ הדם יורד/מתאזן. אם לא יש לשקול טיפול ליתר לחץ דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו