טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 25 עוד חודשיים ופעם ראשונה התגלה אצלי היום לחץ דם.אני בתקופה האחרונה נתון ללחצים רבים בגלל המצב הכלכלי והמצב הרגשי,האם זה יכול להיות נובע מזה?,ושמתי לב גם אחרי כל משחק כדורגל שאני משחק מופיע אצלי כאבי ראש אחרי שעתיים,האם זה גם משפיע על לחץ דם?מה אני אמור לעשות בשביל להפיג את זה כי זה מאוד מדאיג אותי!!
תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן כן! לחצים כפי שיש לך עלולים בהחלט להשפיע לרעה על לחץ הדם, לעיתים אף עד כדי לחצי דם קיצוניים. יש צורך בהרפית לחצים בשיטות שונות כמו ביופידבק וכי"ב. אם לא עוזר - יהיה צורך בטיפול תרופתי לפחות עד עבור זעם. כשסיבת הלחצים תיעלם, מה שאני מאחל לך כמובן, יש סיכוי טוב גם לשיפור בלחץ הדם אפילו עד למצב תקין ללא צורך בתרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר