ירידה דרסטית של הלחץ הדיאסטולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה דרסטית של הלחץ הדיאסטולי
    דבורה פלג
    20/07/2018

שלום רב,
    אני סובלת מלחץ דם גבוה לא מאוזן עם טיפול. לאחרונה חליתי בשפעת עם חום ושיעול. חולשה כללית גבוהה וכשאני בודקת מצב לחץ הדם אני מבינה שמשהו לא תקין ולא כרגיל (רגיל יש לי
    180-190/60 ואני מרגישה בסדר עם הערכים האלה
    כעת בגלל החולשה מדדתי לחץ ויש ירידה מאד גדולה בהשוואה למה שיש לי תמיד 135/46 ואני מרגישה חולשה כללית.
    מה זה אומר - תודה על התייחסותכם. (אני בת 82) מקבלת שני כדורי אוקסר של 40 מג' . גרה בכפר סבא.אני סובלת מסוכרת מטופלת באינסולין, אי ספיקת לב ואי ספיקת כליות כרונית.
    תודה ,
    דבורה פלג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזון לח"ד

פרופ` אליעזר קליינמן
    20/07/2018

כדאי להוריד אוקסר אחד לזמן מה ולבקש הפניה מרופא המשפחה להולטר לחץ דם כדי לבדוק איזון עם אוקסר אחד בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללחץ דם דיאסטולי נוך

דבורה פלג
    20/07/2018

שלום רב,
    תודה על התשובה. יש לי בעיה עם הולטר לחץ דם בגין המצב הרגיל עם הערכים היותר גבוהים היד משחירה ומפסיקים את המדידה וזה קרה מספר פעמים.
    אני אנסה להוריד אוקסר אחד עד להתאוששות.

דבורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו