לחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה
    יוסי5
    28/05/2008

שלום
    אני בן 17 הלכתי לעשות בדיקות לפני הצבא ויצא לי לחץ דם 140/80 והאחות אמרה לי שזה גבוה וצריך להיות במעקב.

רציתי לדעת אם זה ממש גבוה ומסוכן ואיך ניתן להפחית את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• ליוסי5

פרופ` אליעזר קליינמן
    28/05/2008

זה לא ממש גבוה ויש בהחלט צורך במספר מדידות חוזרות כדי להעריך לחץ דם כראוי. זאת גם באותו ביקור עצמו משום שבדרך כלל המדידה הראשונה גבוהה מעט יותר עקב התרגשות, הגעה מבחוץ, מצב לאחר מאמץ כזה או אחר וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ'

יוסי5
    28/05/2008

באותו ביקור ביצעתי 3 מדידות כאשר 2 במד אלקטרוני ועוד פעם אחת עם הידני(לא יודע אם זה משנה...)ושלוש הפעמים יצאו זהות...

רק רציתי לדעת אם יש לך מושג אם מורידים על לחץ דם כזה פרופיל או שזה לא משמעותי בשבילהם?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי5

פרופ` אליעזר קליינמן
    02/06/2008

עד כמה שידוע לי, יתר לחץ דם מוריד פרופיל לפי רמת חומרתו והטיפול הניתן לאיזונו. לא נראה לי כי לשם כך מספיקות שלושת הבדיקות שבוצעו בסמוך האחת לשניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו