טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עד לפני מספר שנים מדידות לחץ הדם שלי היו מושלמות. בשנים האחרונות המדידות גבוהות. נעות בין 90+/160+ (היום היה אפילו 170/110). נכון שאני נתונה בלחץ כללי, בעיית שינה קשה וחששות כבדים מאירוע לב בגלל הסטוריה משפחתית. רופא המשפחה טוען שכמעט מיותר למדוד לי לחץ דם עקב הלחץ בו אני נתונה מהבדיקה עצמה. לאחרונה הורדתי הרבה במשקל ועברתי לתזונה מאוד בריאה. חשבתי שלחץ הדם ירד אך בבדיקה הראשונה היתה קרוב ל160/כמעט 100. מדדתי מספר פעמים וזה ירד אך לא הגיע למצב ממש תקין. היום כאמור, אחרי לחץ אתמול היה ממש גבוה בבוקר.
רוצה לציין שלפני מספר שבועות לאחר בדיקת דם אחריה חשתי חולשה מדדו לי לחץ דם והוא היה 120/70....
אני לא מבינה את הפערים האלו. הרי מדובר באותם כלי דם... האם המשמעות היא שזה לא לחץ 'אמיתי' בכלי הדם? איך יכול להיות שנמדד לי לחץ דם תקין לפני מספר שבועות??? זה אמור להרגיע אותי?
האם יש טעם לעשות הולטר לב?
סליחה שהארכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר