טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי רקע של חרדה בנוסף ללחץ דם. לוקחת דיובאן 40 מ"ג כדור אחד ביום,לאחר הולטר נראה שבסה"כ תקין למעט קפיצות קלות שלא ברור אם על רקע נפשי או פיזי.הומלץ על טיפול מיטבי בחרדה ואופציה לעלות ל80 מ"ג.כרגע אני במעקב בית ויש ערך גבוה בבדיקה ראשונית של 145-7 שיורד בשלישית ל 129/80 האם קפיצות עד ל 150/90 בבדיקה ראשונה מהוות סיכון גם אם יורד אחרי כמה דקות לנורמה?לאחר לקיחת כדורי הרגעה יש ירידה בלחץ הדם אבל לא משמעותית פחות קפיצות אז לקחת על בסיס קבוע?אני כבר לא יודעת מה יותר מסוכן :(לקחת תרופות או להפיץ מדי פעם לחד..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר