ערכי לחץ דם שיצא לי לבדוק מול רופא בחודשים האחרונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי לחץ דם שיצא לי לבדוק מול רופא בחודשים האחרונים
    יותם
    20/03/2019

שלום
    אני בן 31 בריא בכללי בחודשים האחרונים אירועים של דופק מעל 100 שהתגלו בעזרת האקג כסינוס טכיקרדיה, אין יתר תריסיות אין אנמיה בדיקות דם כימיה וספירה טובות בלי חריגה בדיקת שתן תקינה עודף משקל של 15 ק"ג צילום חזה תקין....
    מה אומרים ערכי לחץ הדם האלו אני מביא נתונים של ערכים שיצאו לי בבדיקה אצל רופא במהלך השלושה חודשים האחרונים:
    127/90
    130/90
    121/85
    162/72
    133/80
    136/88

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר קליינמן
    22/03/2019

כבר עניתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה על לחץ דם

יותם
    22/03/2019

פעם ראשונה ששאלתי
    מה כתבת כבר עניתי לראשונה שאלתי תשאלה על ערכי לחץ הדם שהצגתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוס טאכיקרדיה

פרופ` אליעזר קליינמן
    24/03/2019

כבר עניתי. ככלל, אינני רואה בעיה מיוחדת אצלך. סינוס טאכיקרדיה מלווה בדר"כ מאמצים פיסיים ורגשיים כאחד. ירידה במשקל ופעילות גופנית סדירה רק תועיל עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי אותך על ערכי לחץ הדם שהצגתי אם הם תקינים

יותר
    24/03/2019

שלום
    אלה ערכים בחודשים האחרונים של הלחץ דם אני בן 31 הם תקינים גבוהים נמוכים מה? מה הם אומרים.....
    127/90
    130/90
    121/85
    162/72
    133/80
    136/88

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו