טיפול בואלסארטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בואלסארטן
    מיכל
    17/08/2019

שלום
    לאחר 3 מדידות ברצף עם ממוצע של 145 על 90 (הגבוה ביותר 152 והנמוך ביותר 139 + ה- 90 היה די עקבי )
    הוחלט על טיפול של ואלסרטן .160 מ"ג
    ( לפני 10 שנים טופלתי בטריטייס והופסק אחרי ירידה במשקל ויציבות של לחץ הדם בהולטר.הכדור היה משתן ואחרי שנתיים שימוש החלו סחרחורות וירידה במגנזיום )
    לחץ הדם אצלי מאוד מושפע מהמשקל .

השאלה שלי היא האם לא כדאי להתחיל עם מינון נמוך יותר בשלב ראשון ולראות איך הגוף מגיב? ( נכנסתי לרופא אחרי התרוצצות והמדידה בוצעה ללא מנוחה אם כי אני מודעת לנטייה שלי ללחץ דם גבוה )
    שאלה נוספת האם הכדורים ניתנים לחצייה ? האם ניתן לקחת חצי כדור שהוא שווה ערך ל- 80 מ"ג במקום 160 ?
    אין מחלות רקע נוספות
    לא הייתי אצל רופא כמעט 6 שנים (אולי יותר )-ז"א מה שמוגדר בריאה בד"כ .
    בת 53
    אני פשוט לא רוצה להעמיס את הגוף איפה שלא חייבים ואם ניתן ליצב את לחץ הדם עם מינון נמוך יותר לא שווה לנסות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בואלסארטן

הוספת תגובה

• איזון לחץ דם

פרופ` אליעזר קליינמן
    23/09/2019

אכן מינון נמוך יותר מתאים כאן ואני מניח כי ירדה במשקל ופעילות גופנית סדירה תוכל למנוע את הצורך בטיפול תרופתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו