טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני משתמשת בטריטייס 2.5 מ"ג. לרוב לוקחת כדור וחצי - פעמיים ביום. (כלומר 3.75 מ"ג של החומר רמיפריל - פעמיים ביום). מכיוון שאני מקבלת אווסטין, עולה לי לחץ הדם לפעמים. (הטיפול בטריטייס הוא כבר מספר שנים). שמתי לב לתופעה שאני מתלבטת איך לפתור אותה: לפעמים אני לוקחת בבוקר 1.5 כדור, ולקראת הערב לחץ הדם סביר -תקין. במצב כזה, אני לא יודעת אם לקחת שוב את מנת ה - כדור וחצי, כי אני מפחדת שלחץ הדם ירד לי מאוד בשינה. ( דבר שקרה לי עם תרופות אחרות גם בזמן ערות, ולא הייתי רוצה להחליף את הטריטייס). מה תוכל לייעץ לי בעניין זה ? לקחת בכל מקרה, גם כשלחץ הדם בערב הוא תקין ? יש לי תור לייעוץ במרפאה קרדיולוגית, אבל עד אז אני ממש מתלבטת מה לעשות במצב הזה. אודה לעצתך בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר