טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פרופ' שלום רב, לפני 4 וחצי שנים עשיתי את אותה הבדיקה.U.s בטן עליונה כולל אאורטה. קראתי באינטרנט שבדיקת אאורטה עושים פעם אחת בחיים כנראה יש סיבה לזה אולי סיכון מסוים (אני מעשנת לא מעט) והרופאה משום מה כנראה לא בדקה שאכן הבדיקה נעשתה ורשמה לי שוב. משום מה לפתע יש לי בכפות הרגליים וברגליים ובכפות הידיים נימול כל הזמן (לא היה לי דבר כזה לפני כן) כאילו הם נרדמים, בישיבה וכשאני שוכבת ולעיתים גם בהליכה. גם כשאני ליד המחשב מקלידה מרגישה את זה כל הזמן. האם יש לבדיקה הזאת של כלי הדם שלוחצים עם המתמר עליו תופעות לוואי של התסמינים האלה? בנוסף הטכנאית לחצה לי כלך כך חזק עם המתמר כאילו הגיעה לי לגב בבטן ובחזה במיוחד שצרחתי מכאבים אמרה ככה עושים כדי לראות, ואני מאד רזה. ממש ממש לחוצה. תודה רבה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר