מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח תוצאות בדיקת הולטר לחץ דםאילה03/03/2020
אני בת 32 וסובלת מיתר ל.ד והפרעות קצב ולכן גם מושתלת קוצב לב, נוטלת תרופות דרלין, טריטייס ודילטיאזם, ביצעתי הולטר לאחר שהל.ד היו לא מאוזנים וגבוהים,
אשמח לשמוע חוות דעת על התוצאות וכן למה במסקנות כתוב בדיקה פסולה?
לחץ דם ממוצע ב-24 שעות- סיסטולי: 174
דיאסטולי: 113 דופק ממוצע ב-24 שעות :92
לחץ דם ביום סיסטולי ממוצע: 166 דיאסטולי ממוצע: 112
דיאסטולי מעל 85 % :47.89 סיסטולי מעל 135 %:47.89
לחץ דם בלילה סיסטולי ממוצע: 194 דיאסטולי ממוצע: 114
דיאסטולי מעל 70: % 100 סיסטולי מעל 120 :%100
מסקנות
בדיקה פסולה
לפי הבדיקות הקיימות אין לשלול גם ביום וגם בלילה תמונה של HTN DIASTOLIC AND SYSTOLIC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון לחץ דם
פרופ` אליעזר קליינמן04/03/2020על פי בדיקה זו לחץ הדם שלך לגמרי לא מאוזן וטוב יעשה רופא המשפחה שלך אם יפנה אותך להמשך טיפול במכון ייעודי ליתר לחץ דם. לא ברור לי מדוע צויין שהבדיקה פסולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח הולטר לחץ דם
אילה05/03/2020תודה רבה על המענה!
הייתי רוצה לדעת מה יכול להיות שבלילה יש עליה בלחץ דם והוא יותר גבוה מביום, למרות שבד"כ בלילה המספרים אמורים להיות נמוכים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי בתרופות לאחר תוצאות ההולטר
אילה10/03/2020לאחר שעשיתי את ההולטר לחץ דם והתוצאה היא שהלחצי דם שלי גבוהים שינו לי בתרופות ואני כרגע לוקחת בוקר וערב 30 מ"ג פורולול ודופלקס 160/10,
אבל לאחר שאני כבר ביום השני שהתחלתי לקחת את ה דופלקס אני מרגישה רע מאד, כאבי גב עליון ובטן יחד עם בחילות וחולשה קיצונית בעיקר בשרירים, יש לציין שהלחץ דם התאזן וכרגע זה בסביבות 130/90 אבל אני מרגישה לא טוב, השאלה האם זה תופעות לוואי נורמליות והאם בהמשך הגוף אמור להתרגל ויעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)