טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ! אני סובל מכאבי ראש כרוניים יומיים הלחץ דם שלי נמוך בדרך כלל זה 100 על 50 כל הבדיקות תקינות גם ויטמין B12 אני רזה תת משקל בדרגה קלה אבל אוכל הרבה , הלכתי לרופא משפחה וניורלוג אמרו לי אין טיפול ללחץ דם נמוך . יש לי גם סחרחורות ואני כל הזמן רעב ואם אני לא אוכל עד השעה 12 מתחיל לכאוב לי הראש. האם אפשר לטפל בזה והאם זה גורם לכאבים ? רצוי לציין שאני אוכל מלא מלח . תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר