טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, פרופסור. אני בן 34 עם עודף משקל , עם גאוט ברקע. אני אדם חרד והיפוכנדר ונלחץ מהמכשיר לחץ דם בעת בדיקה. במרפאות אמרו לי למדוד בבית כדי להירגע. רוב המדידות נעות בין 120/80 לבין לפעמים בלחץ ל150/100. בדרך כלל הגבוה יוצא במדידות הראשונות. לאחר מכן יורד. האם לדעתך יש קשר בין לחץ לבין עלייה בלחץ הדם. כשיוצא לי תוצאה גבוהה אני בלחץ ובקושי מתךקד ונרגע רק לאחר שרואה תוצאה טובה. בימים האחרונים די לחוץ מעניין הקורונה, האם יכול להיות שגם בגלל זה היו תוצאות גבוהות תודה ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר