טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי צהרים טובים אני בת 27 נשואה ולאחרונה אני מרגישה חולשה ברגלים וכל פעם שאני יוצאת מהמקלחת (מתלקחת במים יחסית מאוד חמים אולי זה קשור) אני מרגישה לחץ בראש סחרחורות ושחור בעיניים והרגשה של עילפון ועד שאני לא שוכבת כמה דק על המיטה זה לא עובר , זה לא היה לי וזה כמה מספר ימים שזה קורה מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מים חמים מרחיבים כלי דם ולכן מורידים לחץ דם עד חולשה לעיתים קרובה לעלפון בעיקר לבעלי לחץ דם נמוך. כדאי להתקלח במים פחות חמים. ניתן להוסיף שתיית קפה שחור ושתייה מרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר