נורמלדם נגד לחץ דם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורמלדם נגד לחץ דם.
    דיאנה
    20/04/2020

לקחתי נורמלדם שנים. לחץ דם מצוין, 120/70. עכשיו סגרו!!! מה עושים? יש תחליף מצוין כמו נורמלדם להורדת לחץ דם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורמלדם נגד לחץ דם.

הוספת תגובה

• גמני השתמשתי בנורמלדם

אבי
    23/04/2020

היי דיאנה , יש אתר שמוכר עכשיו נורמל D שאמור להיות אותו הדבר. מבחינת הרכיבים זה אחד לאחד אבל אני לא בטוח שזה מביא לאותן תוצאות כמו הנורמלדם. בנוסף חקרתי קצת וקיימים תכשירים נוספים שמבוססים על עוזרר למשל שחשבתי לנסות גם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לח"ד וטיפול תרופתי

פרופ` אליעזר קליינמן
    23/04/2020

זהו איננו תכשיר של סל התרופות. אני מציע לנסות מעקב לחץ דם ללא טיפול כלל, אפשר שאין לך לחץ דם בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי נורמלדם

אבי
    23/04/2020

פרופסור קליינמן שלום
    מדובר בתכשיר שמכיל מספר צמחים בינהם עלי זית. פעם ראשונה הבחנתי שיש לי לחץ דם לפני כ 5 שנים. הרופא אמר לי חודש שלם למדוד פעמיים ביום ולרשום. כחצי מהמדידות היו סביב 140/90 לפעמים קצת פחות. הרופא רשם כדור ואז בדיוק גיליתי את הנורמלדם. אני אדם מאוד סקפטי ולא ממש האמנתי. התחלתי לקחת וכעבור כ 3 ימים כבר ראיתי שינוי לטובה ומכיוון שאני סקפטי התחלתי למדוד באובססיביות. הייתי לוקח את המד לחץ דם לעבודה ומודד כל שעה עגולה ובהמשך גם בבית פשוט לא האמנתי שזה ככה הוריד אותי בקלות לסביב ה 120/80 . ככה התנהלתי מספר שבועות באובססיביות ובהמשך גם ניגשתי לאחיות בקופת חולים גם בבוקר וגם אחר הצהריים כדי שגם ימדדו לי. במהלך אותה שנה גם נמדדתי אצל גורמים נוספים כמו בדיקות תקופתות מהעבודה כולל מבחן מאמץ ובעוד מספר הזדמנויות שונות ללא קשר וגמני כמובן המשכתי לעקוב מין הסתם כבר לא בכזו אובססיביות. התכשיר הזה כמה שזה נשמע לך אולי לא הגיוני פשוט עבד ולא רק עליי.
    מתנצל על האורך של מה שכתבתי , יש גם המשך אותו ארשום בהודעה נוספת למי שיהיה מעוניין לקרוא. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי נורמלדם - המשך

אבי
    23/04/2020

אני לא בטוח שיש קשר אבל באיזושהיא נקודת זמן במהלך השנים האלו התחלתי לרוץ בקביעות בהליכון בחדר כושר. אני בן 56 רזה ועם דופק במנוחה כ 50 . במבחן מאמץ שאני עושה אחת לשנה תמיד נאמר לי כושר גופני גבוה מאוד. לפני כשנה עד שנתיים עשיתי ניסוי והפסקתי עם הנורמלדם וראה זה פלא הלחץ דם לא עלה. שוב לא האמנתי , הייתי סקפטי ומדדתי באובססיביות לא רק בעצמי והכל בסדר. ככה עברו עוד כשנתיים עד עכשיו משבר הקורונה. בגלל המשבר כמעט חודשיים אני כבר לא עושה שום ספורט לא זז ומאז לחץ הדם שלי עלה ואפילו דופק במנוחה שתמיד היה 50 עכשיו לעיתים מגיע ל 80. היום קראתי שיש מחקר שההשפעות הטובות שיש לספורט אירובי על לחץ הדם לדוגמא מתפוגגות כבר לאחר שבועיים של חוסר פעילות אז מקווה שזה באמת קשור ויסתדר כשאחזור לכושר. בנתיים התחלתי לקחת את הנורמל D שכאמור בשלב זה משפיע חלקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמני השתמשתי בנורמלדם

אבי
    23/04/2020

היי דיאנה , יש אתר שמוכר עכשיו נורמל D שאמור להיות אותו הדבר. מבחינת הרכיבים זה אחד לאחד אבל אני לא בטוח שזה מביא לאותן תוצאות כמו הנורמלדם. בנוסף חקרתי קצת וקיימים תכשירים נוספים שמבוססים על עוזרר למשל שחשבתי לנסות גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו