טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב פרופסור יקר שמי אבי אני בן 40 סובל מחרדה מוכללת ברמות קשות לפני כארבעה חודשים היה לי לחץ דם גבוה בעת בדיקה במרמ לאחר מכן הייתי אצל הקרדילוג שלי אני במעקב בגלל גורמי סיכון נוטל סטטינים הוא בדק לי את הלחץ דם במד כספית שיצאה 110על70 ועשיתי אקו סטרס במאמץ ולפני שבוע הייתי אצל הרופא שבדק לי מדדים והדופק שלי היה גבוה כמו כן הלחץ דם היה 142 על 94 נסעתי לאחר מכן לרופא משפחה שבדק לי לחץ דם ויצא 120 על 79 ואתמול בדקו לי בידני לחץ דם שיצא 119 על 77 קניתי מד לחץ דם של אומרון והתחלתי לבדוק והיום על הבןקר יצא לי 120 על 72 אז אני קצת מבולבל יש לי לחץ דם או אין לי נא הצעתך המלומדת בתודה מראש אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר