טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נורמפרסנס מועילה להורדת לחץ דם רק לאחר פעם ראשונה כשלוקחים פעם שניה לאחר יום אינה מורידה את לחץ הדם גם אם תגדיל את המינון.יש להמתין תקופה על מנת (אולי שבוע) שתוריד לחץ דם.הרבה רופאים לא יודעים זאת.בגלל "שהמדיק מטעה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איזון לחץ דם איננו פשוט כל עיקר לפחות בחלק מן המטופלים. לתרופות שונות לוקח זמן עד לאיזון לחץ הדם ומאידך, לעיתים נלקחות תרופות שלא לצורך וזה בהחלט עלול לתעתע באיזון לחץ הדם. יש גם לקחת בחשבון שתרופות שונות מגיבות באופן שונה אצל מטופלים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר