יתר לחץ דם וטכיקרדיה- בת 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם וטכיקרדיה- בת 30
    שושי
    09/01/2021

שלום, בת 30. השבוע היה לי שבוע מאוד לחוץ.. באחד הימים הלכתי לאחות בשביל פעולה שגרתית שאני עוברת כל יומיים וכשנכנסתי פתאום הרגשתי שאני נופלת ואמרתי לה שאני חייבת לשבת.. היא מדדה לי לחץ דם והיה 172/120 דופק 130. מדדה שוב אחרי כמה דקות ויצא 168/117 דופק 124 ומדדה שוב אחרי כמה דקות ויצא 151/110 דופק 112. אז היא אמרה שהיא חייבת לעשות לי אקג.. אמרתי לה שאני לא חושבת שיש בעיה.. היה לי יום לחוץ... ושבבקשה תעשה את הדבר שלשמו באתי ואלך לנוח בבית... והיא לא הסכימה לוותר כי נראתי רע.. האקג יצא תקין.. דופק באקג 95. היא אמרה לי שאני צריכה להמשיך בירור אצל רופא משפחה. את אותן הסחרחורות הרגשתי גם יומיים לפני כן אבל לא בדקתי לחץ דם.. גם אחרי יום עמוס.. האם לדעתך יש צורך בבירור אם ברור לי שזה נובע מלחץ? האם באמת הייתי חייבת לעשות אקג? ומה יכלול הברור אם אחליט לפנות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם וטכיקרדיה- בת 30

הוספת תגובה

• לחץ דם וחרדה

פרופ` אליעזר קליינמן
    11/01/2021

התאור שלך מתאים להתקף חרדה. אם ימשיך אני מציע לנסות בינתיים תרופה דוגמת נורמיטן 25 מ"ג ליום עד להרגעת המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יש משהו בלי מרשם?

שושי
    11/01/2021

תודה רבה.. זה בטוח חרדה... עוברת תקופה קשה בעבודה... ראיתי שהתרופה שהצעת עם מרשם.. האם יש משהו בלי מרשם? מעדיפה לא לפנות לרופא.. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו