טיפול תרופתי ליתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי ליתר לחץ דם
    אורלי
    01/04/2021

שלום,
    אמא שלי סובלת מלחץ דם גבוה ומטופלת זמן מה בוזודיפ 10 מ"ג. ביום ראשון האחרון חוותה אמא תופעת ורטיגו של צלצולים באוזניים, סחרחורות ובחילות. מבדיקה שנעשתה לה בבית חולים נאמר לה שזה נבע מלחץ דם גבוה 190/80.
    היום היתה אצל ר. המשפחה וזה הוסיף לה כדור נוסף ללילה (בנוסף לוזודיפ) בשם ואלרסטן 80 מ"ג.
    האם זה אפשרי ונכון לקחת 2 כדורים אלה בעחד להורדת לחץ דם? אני פשוט מודאגת...תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול תרופתי ליתר לחץ דם

הוספת תגובה

• לח"ד וסטרס

פרופ` אליעזר קליינמן
    02/04/2021

סביר יותר להניח כי הורטיגו האקוטי (החריף) גרם לעליית לחץ הדם ולא להפך. לכן אני מציע לחזור לטיפול קודם ולבקש מהרופא המטפל הפניה להולטר לחץ דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי ליתר לחץ דם

אורלי
    02/04/2021

שלום דר',
    קודם כל תודה על המענה המהיר, אתמול לצערי אמא שלי חוותה שוב צפצופים באוזניים ולחץ הדם שלה היה גבוה.
    האם יכול להיות שעדיין אמי חווה ורטיגו שבעקבותיו לחץ הדם עולה?
    אגב, בבית החולים נאמר לנו שלחץ הדם הגבוה גרם לורטיגו.
    תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנודות לח"ד

פרופ` אליעזר קליינמן
    04/04/2021

אפשר שהורטיגו גרם לעליית לחץ דם ולא להיפך. יש מקום לחזור לטיפול קודם ולבקש הפניה להולטר לחץ דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו