מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתי ליתר לחץ דםאורלי01/04/2021
שלום,
אמא שלי סובלת מלחץ דם גבוה ומטופלת זמן מה בוזודיפ 10 מ"ג. ביום ראשון האחרון חוותה אמא תופעת ורטיגו של צלצולים באוזניים, סחרחורות ובחילות. מבדיקה שנעשתה לה בבית חולים נאמר לה שזה נבע מלחץ דם גבוה 190/80.
היום היתה אצל ר. המשפחה וזה הוסיף לה כדור נוסף ללילה (בנוסף לוזודיפ) בשם ואלרסטן 80 מ"ג.
האם זה אפשרי ונכון לקחת 2 כדורים אלה בעחד להורדת לחץ דם? אני פשוט מודאגת...תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לח"ד וסטרס
פרופ` אליעזר קליינמן02/04/2021סביר יותר להניח כי הורטיגו האקוטי (החריף) גרם לעליית לחץ הדם ולא להפך. לכן אני מציע לחזור לטיפול קודם ולבקש מהרופא המטפל הפניה להולטר לחץ דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי ליתר לחץ דם
אורלי02/04/2021שלום דר',
קודם כל תודה על המענה המהיר, אתמול לצערי אמא שלי חוותה שוב צפצופים באוזניים ולחץ הדם שלה היה גבוה.
האם יכול להיות שעדיין אמי חווה ורטיגו שבעקבותיו לחץ הדם עולה?
אגב, בבית החולים נאמר לנו שלחץ הדם הגבוה גרם לורטיגו.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנודות לח"ד
פרופ` אליעזר קליינמן04/04/2021אפשר שהורטיגו גרם לעליית לחץ דם ולא להיפך. יש מקום לחזור לטיפול קודם ולבקש הפניה להולטר לחץ דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)