מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי בדיקות דם ולחץ דם גבוהאוהד06/06/2021
שלום, אני בן 32, סובל כבר שנתיים ממעי רגיז, לוקח כדור פרוביוטיקה אחד ביום עם האוכל, בממוצע פעם בחודש לוקח 2-3 כדורי סטופיד בעקבות המעי הרגיז. בנוסף לוקח כבר 3 שנים כדורים נוגדי דכאון וחרדה וכדורי שינה.
אין לי מחלות רקע, עודף משקל קל (bmi 26)
ב-10 שנים האחרונות יש לי רעידות בגוף, בשנתיים האחרונות זה התגבר (הפסיכיאטרים טוענים שזה תסמינים של חרדה)
בנוסף לפני כחודש מדדו לי מספר פעמים (בימים שונים) לחץ דם ודופק- וזה היה ממש מעט גבוה, האחות אמרה שזה לא משהו רציני.
ההמוגלובין אצלי מעט גבוה (הרופא משפחה גם אמר שזה לא משהו רציני, אך יכול להחמיר).
אשמח לדעת אילו בדיקות דם מקיפות חשוב לבצע
והאם הבדיקות הדם הללו חשובות:
אנזימים:
CPK
LDH
תפקודי כליות ומדדי חלבון:
Uric Acid
egfr
תפקודי כבד:
Ast
GGT
מדדי דלקת:
Esr
בלוטת התריס:
T3, t4, pth
Anti tpo
Anti thyroglobulin
בלוטת האדרנל:
קורטיזול
Dhea
אלקטרוליטים ומינרלים:
נתרן, אשלגן, מגנזיום, סידן, זרחן
הורמונים: טסטוסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר קליינמן06/06/2021אינני מתרשם שיש לך בעיה פיזית ממשית. עליך להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע לטיפול הרגעה מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)