טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני עושה פעילות גופנית ריצה שידוע שזה טוב לגוף בכלל וללחץ דם בפרט יצא לי במסגרת בדיקה אחרת למדוד לחץ דם זה היה מדידה אחת והערך שהיה בה זה 147/88 זה לא גבוה למי שעושה ריצות באופן קבוע ? אציין שהמדידה הייתה פעם אחת ולא כמה פעמים באותו רגע כמו גם לפעמים אני שומר אוכל בריא ולפעמים לא האם זה העניין של הערך הגבוה ? כמו גם נוטל קלונקס 0.5 שלוש ארבע פעמים בשבוע יכול ליהות שאלה הסיבות שהופיע לי ערכים כה גבוהים ? בכלל מה הסיבות האחרות שיכולות ליהות ? אני מאמין שאם הייתי עושה עוד מדידות של לחץ הדם אולי הערכים היו משתנים אני בטוח גם שברוב המקרים הלחץ דם שלי תקין ומעולה מה יכול ליהות הסבר לדעתך לזה שהיה לי ערך כזה של לחץ דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר