טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. עד היום לקחתי קנדור 16 וקרדילוק 2.5 בבוקר ובערב. עקב מדדים לא טובים הוחלפה התרופה קנדור ל 2 תרופות: וקטור 160 בבוקר ולקופרס 10 בערב. קרדילוק נשאר ללא שינוי. רק בבית מרקחת אמרו לי הפוך - לקופרס בבוקר ווקטור בערב. בדקתי שוב עם הרופא. אכן בבוקר וקטור ולקפרס הוא אמר שגם אפשר בבוקר יחד עם וקטור או בערב איך שנוח לי... מוזר לי לקחת שתי תרופות בבוקר ולא להשאיר לערב.. מבקשת יעוץ נוסף. לחץ דם היה בבוקר 156/92 שזה עדיין עם קנדור. תרופות חדשות רוצה להתחיל מחר בבוקר. התחלתי טיפול באוזמפיק 0.5 השבוע שזה גם יכול להיות השפיע... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר